de aura

 

Alles wat leeft straalt energie uit en heeft een energieveld. Jij dus ook. Je kunt je energieveld voelen, gewaarworden. Maar meestal zijn we ons hier niet bewust van.

 

Wanneer ik jou op je rug tik, dan voel je de aanraking in je fysieke lichaam. Wanneer ik achter je sta zonder je aan te raken, dan kun je mijn aanwezigheid voelen in je aura.

 

Met je aura tast jij je omgeving af. Je tast de mensen om je heen af. Waarschijnlijk doe je dit onbewust. Maar als je erop gaat letten dan merk je dat iedereen een andere "uitstraling" heeft. Sommige mensen trekken je aan, andere mensen stoten je af.

 

Je aura is ook de begrenzing van jouw persoonlijke ruimte. Die ruimte is jouw eigen plekje. Wanneer er iemand in jouw cirkel komt staan dan voel je dat meteen. Als je met iemand praat dan hou je altijd een bepaalde afstand. Wanneer de andere persoon te dicht bij je komt staan, dan voelt dit niet prettig aan, hij of zij staat namelijk in jouw aura, in jouw persoonlijke ruimte. Mensen die je heel graag hebt, geliefden, je kinderen, die laat je toe in je aura. Kinderen zitten graag bij hun ouders op schoot voor bescherming, je geliefde nodig je graag uit in jouw persoonlijke ruimte.

 

Hoe ziet je aura eruit?

 

Hoe je aura eruit ziet is altijd een momentopname. Het energieveld rondom je heen verandert constant. Je aura is verbonden met je fysieke lichaam, en alle veranderingen in je fysieke lichaam hebben invloed op HOE je aura er op dat moment uitziet.

Gedachten, emoties stralen uit naar buiten en beïnvloeden de kleuren van je aura. Dat is ook de verklaring waarom sommige mensen jou energetisch kunnen beïnvloeden door een positieve of negatieve ingesteldheid. Positief ingestelde mensen zijn aangenamer om mee te vertoeven dan mensen die zwartkijken en steeds zeuren.

Een ideale aura ziet eruit als een eivormige aura, die gelijk verdeeld is boven, onder, achter en voor je lichaam. Je kan zelf "werken" met je aura en je aura groter en kleiner maken.

 

Wanneer je in het bos loopt of in de natuur bent is het prettig om je aura groot te maken, Je voelt dan beter de verbondenheid met de natuur en dit heeft een goede invloed op je zenuwstelsel.

 

In een stad of op drukke plaatsen is het wenselijk om je aura kleiner te maken, Wanneer je dit vergeet dan zul je het ook meteen ervaren. Je wordt sneller moe, je voelt zoveel energieën aan van andere mensen die als het ware in jouw aura wordt "gedropt".

 

In de lessen basisenergiewerk wordt je aangeleerd HOE je praktisch met je aura kan werken, wat een positieve bijdrage kan zijn voor hooggevoelige mensen.

 

Een ideale aura

 

 

 

 

 

 

Maaseikerlaan 33, 3680 Neeroeteren-Maaseik

Telefoon: 0486- 40 34 15

Email: josylaumen@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Josy Laumen 2018