basis oefeningen energiewerk

Basis oefeningen

energiewerk

aarden

oefening aardenWanneer je voor het eerst start met energetische oefeningen kan het in het begin een beetje vreemd een beetje raar aanvoelen. Vaak wordt me ook de vraag gesteld: Hoe kunnen deze oefeningen mijn lichamelijke klachten verbeteren?


Wanneer jij bereid bent je open te stellen, te ervaren, je denkknopje even kan uitzetten en je focus te leggen op voelen in je lichaam, dan kan jij zelf ervaren hoe deze oefeningen positief inwerken op de heling van je klachten.


Basisoefeningen:


De eerste oefening gaat over AARDEN, je verbinding maken met de aarde energie, je wortels, je roots voelen, zodat je meer aanwezig komt in je lichaam, in het hier en nu. Deze oefening leert je om uit je hoofd te komen en in je lichaam af te dalen.


De tweede oefening gaat over het ervaren en voelen van je AURA. Je aura leren aanpassen aan de omstandigheden waarin jij je bevindt. Je leert hoe jij je aura kan reingigen, en om jezelf te "beschermen" , te begrenzen. Heel belangrijk voor hooggevoelige mensen die alles om zich heen als een spons in zich opnemen.


De derde basisoefening gaat wat dieper in op de betekenis van je chakra's, en hoe jij je chakra's kan afstemmen en in balans kan brengen.


De vierde basisoefening gaat over het leren aanvoelen en laten stromen van de grote energiestromen, de aarde energie en de kosmische energie.


Wanneer je dagelijks vijf minuten de tijd neemt om deze oefeningen te doen, zal je merken dat dit een positieve invloed heeft op je gezondheid.

Je zal meer aanwezig zijn in het hier en nu, en je meer bewust worden van wat er zich  in je lichamen afspeelt. Fysiek, mentaal/emotioneel, energetisch en spiritueel.

Maaseikerlaan 33, 3680 Neeroeteren-Maaseik

Telefoon: 0486- 40 34 15

Email: josylaumen@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Josy Laumen 2018