de helende reis

De helende reis


aarden


De Helende Reis is een praktische en eenvoudige methode om naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan.Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. De Helende Reis kan worden gecombineerd met andere therapieën en medicijnen.


Journey therapie is geen zweverige methode die beweert alle ziektes te kunnen genezen, Journey therapeuten zijn getraind om geen irreële verwachtingen te scheppen. The Journey  is een inspirerende en effectieve therapievorm waar door het opsporen van fysieke of mentale blokkades het mogelijk wordt deze blokkades op celniveau op te ruimen Hierdoor kunnen klachten verdwijnen.


De methode is ontwikkeld is door Brandon Bays en is een krachtige methode, waarmee je in elk gebied van je leven problemen kunt oplossen.

Brandon Bays heeft The Journey  methode ontwikkeld tijdens haar eigen zoektocht naar de oorzaken van haar ziekte. 


Positieve effecten tijdens en na een helende reis:


  • Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht
  • Stimuleren van je zelfgenezend vermogen en vitaliteit
  • Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet
  • Je persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen
  • Opnieuw leren genieten van het leven/ goede keuzes maken

 


De Helende Reis is gebaseerd op de ervaring dat mensen door het oplossen van innerlijke spanningen en blokkades weer van hun gezonde, positieve energie gebruik kunnen maken. 

Ook zonder klachten is een helende reis heel bevrijdend.

De Helende Reis is er voor iedereen die wil veranderen en openstaat voor introspectie en zelfontwikkeling en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.


De helende reis

Maaseikerlaan 33, 3680 Neeroeteren-Maaseik

Telefoon: 0486- 40 34 15

Email: josylaumen@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Josy Laumen 2018