De aura

Gezonde aura

Zwakke aura

aura bij geliefden


De aura

Een aura is meer dan een verzameling van kleuren rondom dieren en mensen. Een aura is een natuurlijk energieveld. Ieder mens heeft dit electromagenetisch energieveld om zich heen en het  bestaat uit diverse lagen. Alles wat leeft straalt namelijk energie uit. Ieder mens, elke plant en elk beestje. Dit energieveld is niet te zien, maar wel te voelen. De aura geeft ons welzijn aan.                           De aura is in feite een spiegel van ons “innerlijk zijn”.


Met je aura tast jij je omgeving af. Je kan je energieveld vergelijken met voelsprieten of  antennes waarmee je signalen uit je omgeving kan oppikken.

Vaak zijn we ons niet bewust van ons energieveld, toch heb je dit onbewust zeker al ervaren. Denk even aan een momenten dat je in contact komt met anderen. Wanneer je iemand ontmoet die blij, vrolijk is dan "voelt" die persoon, of de aanwezigheid van die persoon veel fijner aan dan wanneer je bij iemand bent die net een ruzie achter de rug heeft. Het energieveld rondom die persoon voelt heel anders aan en dat is wat jij onbewust aanvoelt.


Hoe ziet je aura eruit?

De aura is een ellips ofwel eivormig krachtveld rondom je lichaam.  Dit krachtveld kan groot zijn, maar ook heel klein, flexibel of redelijk statisch. Hoe beter de conditie van het lichaam en de geest zijn, hoe sterker de aura is.


Een gezonde aura ziet eruit als een eivormige bubbel rondom je lichaam. Het energieveld strekt zich uit onder je voeten, boven je hoofd en rondom je lichaam. De aura vormt op die manier een soort filter en beschermlaag voor energetische invloeden buiten jezelf.


Als je aura groot is versterkt dit je kracht, gezondheid en subtiele natuur. Je kunt jezelf zijn en weet juist te handelen. Je bent positief en niets belet je om je doelen te bereiken. Anderen zijn graag in je nabijheid omdat je charismatisch bent, vriendelijk, voedend en opbeurend. Als je aura sterk is heb je een magnetische persoonlijkheid, je trekt aan wat je nodig hebt.


Wanneer je aura zwak is kan het zijn dat je verlegen, overmatig kwetsbaar of teruggetrokken bent. Je aura is niet voldoende in staat om je te beschermen tegen invloeden van buiten af. Je bent als een soort spons die alles in zich opneemt.


Je aura vormt de begrenzing van jouw persoonlijke ruimte. Zie het als een bubbel rondom je heen. Het is jouw plekje, jouw bubbel. Wanneer iemand heel dicht in jouw bubbel komt dan voel je dat meteen. Wanneer je met iemand in gesprek bent, dan hou je een bepaalde afstand. Wanneer die persoon te dicht bij je komt staan, voel jij je ongemakkelijk. Hij of zij staat namelijk in jouw bubbel en is in jouw persoonlijke ruimte gekomen. Mensen die je heel graag hebt, geliefden, je kinderen, die laat je vanzelf toe in je aura. Kinderen zitten graag bij hun ouders op schoot voor bescherming, je geliefde nodig je graag uit in jouw persoonlijke ruimte. Anderen hou je liever een beetje op afstand.


Aura en gezondheid

Wanneer je aura niet sterk is, niet goed afgestemd is, te zwak is dan wordt je constant blootgesteld aan prikkels van buiten af. Het is alsof je lichaam constant "open deurdag" heeft. Dit kan heel wat klachten veroorzaken gaande van overprikkeling, het overnemen van emoties en gevoelens van anderen (vaak onbewust), moeite met grenzen bewaken, geen neen kunnen zeggen en nog veel meer.


Door middel van oefeningen leer jij je eigen aura stevig te maken en er zorg voor te dragen. Dat jouw bubbel schoon blijft en beschermd blijft.


De aura

Maaseikerlaan 33, 3680 Neeroeteren-Maaseik

Telefoon: 0486- 40 34 15

Email: josylaumen@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Josy Laumen 2018