Energetic Healing


Energetic Healing


Energetic Healing

Het bestaan van energievelden en het toepassen hiervan in de genezing is niet nieuw. Het wordt al duizenden jaren gebruikt, met name in India en China. In het westen is men nog niet zo vertrouwd met deze manier van heling. Vandaar dat mensen het soms vreemd, mysterieus of zelfs paranormaal benoemen.Het mooiste dat we kunnen ervaren is het mysterieuze.

Daar komt alle ware kunst en wetenschap uit voort.

Albert EinsteinEen metafoor voor Energetic healing

Om Energetic healing te begrijpen kun je dit het beste vergelijken met een stromend riviertje door een akker. Het water zorgt dat de akker gezond en vruchtbaar is. Raakt een zijtak verstopt, dan loopt het water niet meer goed door. Het gewas op de akker wordt aangetast. Met Energetic healing wordt de rivier weer opgeschoond, zodat de energie weer kan stromen. De akker komt weer in balans.


Energetische blokkades

In een gezond persoon is het energielichaam in harmonie en balans. Maar wanneer in ons energetisch lichaam de energie niet vrij meer kan stromen kunnen er blokkades ontstaan. Het gevolg hiervan is dat de bijbehorende organen, spieren, gewrichten en andere delen van ons fysieke lichaam onvoldoende energie krijgen om optimaal te functioneren. Wanneer deze toestand langdurig aanhoudt ontstaan er storingen in de geblokkeerde gebieden, waardoor er lichamelijke klachten ontstaan.


De oorzaken voor de ziekte hebben hun oorsprong in ons energetische lichaam.

Willen we de diepliggende oorzaken van fysieke klachten bij de wortel aanpakken,

dan dienen we ons te richten op het vrij maken van ons energetisch systeem.Energetische behandeling

Tijdens een energetische behandeling werken we binnen het energetisch lichaam dat verzwakt of overbelast is. Door het gebruik van verschillende balancerende technieken kan het energieveld worden teruggebracht naar een stromende, gezonde, harmonieuze staat.


Energetic healing richt zich op genezing door middel van het bevrijden van conditioneringen en (on)bewuste verwachtingen/gewoontes, die een vrije stroom van energie blokkeren.


Energetic healing helpt je terug HEEL te worden

zowel op fysiek, mentaal/emotioneel en energetisch gebied. 


Ontdek hier hoe je

energetisch lichaam

is opgebouwd


De aura


De energiebanen 


De chakra's 

Maaseikerlaan 33, 3680 Neeroeteren-Maaseik

Telefoon: 0486- 40 34 15

Email: josylaumen@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Josy Laumen 2018