reiki


Reiki


Reiki brengt jouw energie terug in balans

.


Bij vermoeidheid en futloosheid

zal Reiki je weer energie geven.


Reiki helpt blokkades

en/of storende invloeden

in je energiesysteem op te ruimen

(zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau).


Reiki laat je de energie voelen van volledige ontspanning en rust.


Reiki is niet alleen en helingsmethode, het helpt ook om je spirituele groei verder te ontwikkelen.Maaseikerlaan 33, 3680 Neeroeteren-Maaseik

Telefoon: 0486- 40 34 15

Email: josylaumen@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Josy Laumen 2018


Reiki is een Japans woord dat “Kracht van de Zon” betekent.

Rei betekent universeel en Ki is de levenskracht.


Reiki is de universele levensenergie die overal aanwezig is en alles onderling met elkaar verbindt.

Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. Iedereen beschikt over Reiki. De universele levensenergie wordt bij onze geboorte meegegeven. 


Als klein kind zijn we helemaal open en de Ki of energie stroomt dan ongehinderd door je heen.

Helaas heeft ieder van ons te maken met allerlei pijnlijke en stressverwerkende ervaringen in zijn leven. Door het verdringen van emoties in de eerste levensjaren, door problemen met je ouders, opvoeders, minder prettige leefsituaties wordt vrijwel bij iedereen deze levensenergie geblokkeerd. Doordat onze oorspronkelijke levensenergie minder krachtig gaat stromen raken we fysiek en mentaal uit balans. Dit veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten en andere kwalen.


Bij een Reikibehandeling worden de handen gebruikt als doorgeefluik van universele energie (chi). Tijdens een Reiki behandeling wordt je weer opnieuw in verbinding gebracht met je eigen natuurlijke levensenergie.


Reiki is al eeuwen oud maar werd rond 1920 herontdekt door Mikao Usui. Hij stelde dat de natuurlijke energiestromen in het energetisch lichaam geblokkeerd kunnen raken door bijvoorbeeld niet verwerkte trauma's, en zo tot symptomen leiden in het fysieke lichaam. Daarom is het belangrijk om de energiebanen terug open te maken.


Reiki is een helende en onvoorwaardelijke energie, die stroomt naar de plek waar de energie het meest nodig is. Op die manier wordt ons natuurlijk zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Reiki werkt in op alle niveaus van je leven, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.


Een Reiki therapeut of Reiki Master zijn geen mensen met speciale zeldzame talenten. Iedereen kan leren om een doorgeefluik van levensenergie te fungeren. Dit kan je leren in een Reiki cursus waar je ingewijd wordt in Reiki toepassingen.


Reiki cursus


De Reiki cursus wordt gegeven in drie niveaus:


Cursus Reiki 1


Cursus Reiki 2


Cursus Reiki 3


Raadpleeg de agenda voor de cursusdata