Team


Ons team

Josy Laumen 

Energetische kinesitherapeute 

Josy  is een ervaren kinesitherapeute en patiënten kunnen bij haar terecht voor een persoonlijke behandeling op maat. Haar doel is je te helpen terug balans te vinden in je leven, zowel op lichamelijk als geestelijk en energetisch gebied. 


Verstoringen in je energiesysteem kunnen diverse klachten geven gaande van fysieke klachten (nek,hoofd,rugpijn en andere pijnen, huidklachten..) spanningsklachten (overspannenheid, depressie, burn-out, angsten... chronische vermoeidheid, emotionele overbelasting..


Deze klachten vragen een specifieke aanpak vandaar dat Josy haar expertise als kinesitherapeute combineert met relaxatietherapie, mindfulness, meditatie,  en een breed aanbod van energetische therapievormen.  

Regelmatig geeft ze lezingen en worshops in relaxatie, meditatie, persoonlijke en spirituele groei.


meer info

Karen Van Esser

Kindercoach - massagetherapeute 

Karen  is een bezielde kindercoach. Als kleuterleidster voelde ze al snel aan welke kinderen nood hadden aan een luisterend oor en extra zorg nodig hadden.


Haar doel is om u en uw kind in een veilige omgeving en op een speelse manier te begeleiden, zodat het zich weer beter kan voelen en zich kan ontplooien tot een gezonde volwassene.


Haar sterke punten zijn haar zachtheid en invoelend en analytisch vermogen, enthousiasme, standvastig en haar voortdurende leergierigheid.


Je kan ook bij haar terecht voor massagetherapie en reikibehandelingen. Voor kinderen en voor volwassenen.


meer info