Acces Bars®

Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest.
Ga liggen, sluit je ogen, laat gaan en ontvang


Acces Bars®

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet, die stem die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.


Ontvangen is één van de levensveranderende onderdelen die bij elke Access Bars-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden. Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt? Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. Access Bars vergemakkelijkt ontvangen, anders dan elke andere modaliteit in deze realiteit.


Wat zijn de Acces bars?

Acces Bars® is een zachte energetische behandelmethode ontwikkeld door Gary Douglas in het begin van de jaren 90. De Bars®  is een verzamelnaam voor 32 unieke punten op het hoofd die correleren met verschillende aspecten en gebieden van ons leven. In die punten ligt de energetische lading van alle gedachten, ideeën, gevoelens, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt genomen als een electromagnetisch patroon opgeslagen. 

Tijdens een Access Bars sessie session,  worden deze punten geactiveerd door ze op een zachte manier aan te raken met als gevolg dat ze hun spanning gaan ontladen. Door de ontlading, het loslaten komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe keuzes.

Elke Bar correspondeert met een bepaald aspect in je leven. Bijvoorbeeld alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld ligt opgeslagen in de "geldbar". Er zijn Bars voor het lichaam, heling, controle, creativiteit, communicatie enz.

Herinner je je de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was en je werd gekoesterd en verzorgd? 

Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen?

Hoe verloopt een BARS sessie?

Tijdens een Acces bars sessie lig je met je kleding aan op je rug en je hoeft verder niets te doen. Of... je mag ontvangen.

Je hoofd wordt op verschillende plaatsen zachtjes aangeraakt waardoor de energie in de punten meer gaat stromen. Het gevolg is dat de lading van overtollige gedachten, overtuigingen wordt opgeruimd. Vergelijk het maar met het opruimen van je computer waar je oude bestanden en ongebruikte programma's gaat verwijderen waardoor je computer weer sneller en efficiënter werkt. En extra plaats biedt voor nieuwe bestanden.

Het enige wat nodig is, is een open geest, de bereidheid om los te laten, en de rest gebeurt vanzelf. Laat je verrassen!


Alles in het leven komt me toe,

met gemak, vreugde en glorie!