Massagetherapie


Massage

"A good massage is hard to find

harder to leave

and impossible to forget"

Ontspanningsmassage


Wanneer je gaat liggen, komen de heerlijk geurende oliën je gelijk tegemoet. Geniet van de kundige handen van Karen die je lichaam goed onder handen nemen met maar één doel: totale ontspanning. Tijdens de klassieke ontspanningsmassage wordt  stress verminderd en ontspan je vanzelf.  Na afloop voel je je, letterlijk en figuurlijk, beter in je vel zitten. 

Hotstone massage


Geniet van de warmte van de vulkanische stenen in combinatie met relaxerende massage handgrepen. Het eeuwenoude ritueel verzacht de spieren en brengt je lichaam en geest tot ontspanning.
Chinese hoofd, nek en schoudermassage


Dit is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die  voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn. Dit zijn allemaal stress verschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden.
Voetreflexologie


Is een unieke, natuurlijke methode om het evenwicht van de mens op fysiek maar ook op energetisch en emotioneel vlak te ondersteunen of te herstellen. 


Voetreflexologie is geschikt bij hoofdpijn, betere immuniteit, slapeloosheid, maag-darmklachten, hormonale problemen, lever-nierklachten, diverse ziektebeelden, ontspanning, anti-stress

Energetische massage

is een zachte massage van het lichaam. 

Deze massage opent de energiebanen en harmoniseert de energiestroom in het lichaam. Het geeft zowel een lichamelijk als een geestelijke ontspanning. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Meestal wordt er gebruik gemaakt van zachte, lange strijkingen met de handen of vingertoppen. Er wordt rechtstreeks ingewerkt op de chakra's, energiebanen en meridianen

Fibromyssage

Elke fibromyalgiepatiënt is zeker gebaat met pijn- en stressverminderende behandelingen, ondanks de uiteenlopende symptomen die van patiënt tot patiënt kunnen verschillen.
Deze massage is afgestemd op de “tender points” of de gevoelige plaatsen op het lichaam, in combinatie met de besproken klachten die je als patiënt specifiek hebt.
In de Fibromyssage zitten ook behandelingen vervat vanuit de TCM (Traditional Chinese Medicine).

Zwangerschapsmassage

Regelmatig relaxen tijdens je zwangerschap is positief voor jou en je baby'tje. Je kindje voelt zich rustiger in een ontspannen omgeving. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat ontstressen een gunstige invloed heeft op zijn of haar ontwikkeling. Je hebt vaak ook minder last van de typische zwangerschapskwaaltjes als je ontspannen bent. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf. 

Kindermassage

De helende kindermassage sluit bijzonder goed aan bij de behoeften  van kinderen van van 3 tot 12 jaar oud


lees meer

Babymassage

Na negen maanden van veiligheid en geborgenheid hebben baby's nood

aan continuïteit van dit warm gevoel.

Het masseren van je baby kan hier toe bijdragen.


lees meer