reiki 2


Reiki 2

 

The secret art of inviting happiness.

The miraculous medicine of all diseases.

Just for today, do not anger.

Do not worry and be filled with gratitude.

Devote yourself to your work. be kind to people.

Every morning and evening, join your hands in prayer.

Pray these words to your heart and chant these words with your

mouth.


Dr. Mikao Ushui


Reiki 2

Mocht je na de eerste graad ontvangen te hebben, na enkele maanden menen genoeg ervaring met Reiki opgedaan te hebben en je wilt graag meer leren, zodat je de behandelingen kunt verdiepen en er een grotere betekenis aan geven, dan is dat vermoedelijk het juiste moment om de cursus van de tweede graad te gaan volgen.


De Japanse naam voor deze graad is OKU DEN , wat zoveel betekent als een dieper gaande verkenning van het Zelf - of "dieper weten."

Ook in deze cursus wordt er op alle niveaus veel op gang gebracht. Na de tweede graad neemt je intuïtie en helend vermogen geweldig toe. 

De inwijding gebeurt ten vroegst 3 maanden na de 1ste graadsinwijding. 


Reiki symbolen

Reiki 2 reikt je een techniek aan waarmee je met energie kunt werken in niet-fysieke dimensies.  Je leert helende energie te sturen, wat heling op afstand wordt genoemd.

Daarnaast leer je een speciale methode, mentaal helen genoemd, voor het omgaan met diepzittende emotionele en psychische problemen.

Tweede graadsreiki ontwikkelt je intuïtieve vermogens en maakt je gevoeliger voor de diepere betekenis van boodschappen.

Je ontvangt ook de vertrouwelijke Reiki symbolen en de bijbehorende mantra's. Ze vergroten je energie en genereren een hogere trillingsfrequentie in je.


"Tijdens een mentale heling sessie voelde ik me erg open.

Opeens, alsof er een lampje ging branden,

begreep ik dingen die voorheen onduidelijk waren." Hilde 53 jaar


De afstemming

Bij Reiki 2 krijg je één afstemming of inwijding die de energie in je chakra's nog eens extra vergroot. Tijdens de afstemming worden de reiki symbolen geactiveerd.  Deze afstemming verscherpt de intuïtie en verbeelding, wat noodzakelijk is voor het op afstand en mentaal helen. de 'kwantumsprong' waarmee de trillingsfrequentie omhoog gaat, is bij de tweede graad enkele malen groter dan bij de eerste.


Deze cursus wordt 1 maal per jaar gegeven.